Bozkurt:
banner175
Vali Hasan Karahan Bozkurt'u ziyaret etti, uyuştucuyla mücadeleye destek verdi
İlk olarak Bozkurt Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Yasin Ardıç ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Vali, Kaymakam Yasin Ardıç’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.
 
Vali Karahan, Bozkurt İlçe ziyaretinde, Bozkurt Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan "Maddeye Değil Hayata Bağlan" projesi kapsamında bağımlılığa karşı mücadeleye dikkat çekmek  amacıyla düzenlenen resim sergisini ziyaret ederek bilgi aldı. Projenin ülkemizin kanayan yarası olan madde bağımlılığına dikkat çekmesi açısından son derece önemli olduğunu ve bu projeyi gerçekleştiren gençlerimizinde bunun farkında olarak bu tür çalışmalar gerçekleştirmesinin takdire şayan olduğunu belirtti. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen öğrencileri kutlayarak, ilimiz ve ülkemizin geleceği açısından duyarlı ve sorumlu gençlerin yetişiyor olmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.
 


Daha sonra Bozkurt Belediyesi’ne geçen Vali Karahan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'i ziyaret ederek, belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Bozkurt ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.
 
Son olarak Bozkurt Spor Lisesini ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada öğrencilerle biraraya geldi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku