Bozkurt:
banner175
Vali Karahan müdürlerini de alıp Bozkurt ve Çardak'a gitti
Bozkurt ve Çardak ilçelerinde Muhtarlar ile biraraya gelen Vali Hasan Karahan, halkın sorunlarını yetkili mercilere en iyi muhtarların taşıyabileceğini belirterek; “Daha önce birçok ilçenin muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve ilgili Daire Müdürlerimizle bu tür toplantılar yaptık. Bugün de sizlerle bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarla diyaloglarımız devam edecek, sizler sorun ve taleplerinizi bize iletiyorsunuz bizler de çözmeye çalışıyoruz. Sizin aktardığınız taleplerden burada çözülemeyecek olanları biz de Ankara’da dile getirip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ben ve ilgili Daire Amirlerimiz hizmetlerin tamamlanması için gayret ediyoruz. Denizli’mizin çok daha iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok ” dedi.
Daha sonra ilgili kurum yetkilileri, Bozkurt ve Çardak’taki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri konunun muhatabı kurum amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Hasan Karahan, sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
 
Bozkurt ilçesinde okul ziyaretlerinde de bulunan Vali Karahan okullarda inceleme yaparak, öğrencilerle biraraya geldi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku