Buldan:
banner175
Başkan Şevik'ten Hocalı katliamına kınama mesajı
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın Yukarı Karabağ bölgesindeki Hocalı şehrine Ermenistan Cumhuriyeti birlikleri tarafından düzenlenen saldırıda, yüzlerce Azerbaycan vatandaşının öldürüldüğü, yaralandığı ya da esir alındığını belirterek, “ Sivil halka yöneltilen bu saldırganlık ve Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarını işgali neticesinde bir milyondan fazla Azerbaycanlı yurtlarından edilmiş ve kendi vatanlarında kaçkın hayatı yaşamaya mahkûm bırakılmıştır.

Bu katliamı ve Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarındaki süregelen işgalini şiddetle kınıyoruz.

Azerbaycanlı kardeşlerimizin 29 yıl önce Hocalı’da maruz kaldıkları katliamın acısını derinden hissediyor ve samimiyetle paylaşıyoruz. Bu trajedide hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, Tüm kalbimizle dost ve kardeş Azerbaycan’ın yanındayız. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak Türk Dünya Birliğinin, hem Türkiye, hem Türk Dünyası ve ezilen dünya halkları için umut olarak görüyoruz. Umut olmaya da devam edeceğiz” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku