Buldan:
banner175
Bir Buldanlının yönettiği ikinci el kıyafet sitesinin satış hedefi 5 milyar lira
Türkiye’de önemli moda firmalarından Trendyol’un start- up kuruluşu olan Dolap.com kurucu ortağı ve yöneticiliğini Buldanlı Celal İzmirlioğlu’nun kızı Hande İzmirlioğlu yapıyor. Buldan'da Yaşam Gazetesi'nin aktardığına göre; 
 
3 yıl önce kurulan ve Türkiye’de en hızlı büyüyen internet sitesi olma özelliği taşıyan Dolap.com’un 2018 yılında yüzde 450 büyüdüğünü belirten Hande İzmirlioğlu “2022 yılında 5 milyar TL'lik toplam satış hedefine ilerliyoruz. Rakamsal verilere bakıldığında, her gün 120 bin yeni ürün eklenen uygulamayı, günde 450 bin kadın kullanıyor. Mobil uygulama indirilme sayısı ise yüzde 250 artarak 9 milyona çıktı. 3. yılında sektöre birçok yenilik getiren Dolap, aynı zamanda kadınların ev ekonomisine katkısında önemli bir yere sahip.
 
Dolap, ileri teknolojiyle kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimini daha ileriye taşımayı, tüm dünyanın adapte olduğu ikinci el alışveriş alışkanlığını Türkiye'de de oturtmayı ve kadınlara ek bir gelir oluşturmayı hedefliyor. Dolap'ta satış yapıp kazanç sağlayan 500 bin üye düşünüldüğünde, Türkiye'de 500 bin hanenin ev ekonomisine katkı sağlıyoruz.
 
 Sitede 5 TL’lik de 40 bin TL’lik de ürün bulunduğu gibi lüks grubu da var. Her kesime hitap ediyoruz. İkinci elde de modaya uygun ürünler en çok satıyor. O yıl ne renk modaysa o tarz ürünler daha çok satılıyor. 2019’un ilk yarısında 6 milyon adetlik ürün satışına aracılık ettik ve Dolap ile 500 bin kadın 270 milyon TL tasarruf etti” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 4 yıl önce

haber mi reklam mı olsun faydalı en azından.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku