Buldan:
banner175
Buldan belediye meclis üyesi Eroğlu, partisinden istifa etti
Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eroğlu,  Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etti. Buldan Belediye Meclis üyesi İbrahim Eroğlu, Buldan’da Yaşam Gazetesi’nden İbrahim Acıkara’ya yaptığı açıklamada “ Buldan Belediyesi beklenen hizmetleri yerine getirememiştir. Bugüne kadar üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum. İstifa dilekçemi iadeli taahhütlü olarak CHP genel merkezine gönderdim. Bu konuda CHP Buldan İlçe Teşkilatına gerekli bilgileri verdim. Bundan sonra bağımsız meclis üyesi olarak Belediye Meclisinde görev yapacağım” dedi.
 15 üyeli Buldan Belediye Meclisinde 8 üyesi bulunan Cumhuriyet Halk Partisi,  İbrahim Eroğlu’nun istifası ile üye sayısı yediye düştü. Meclis’te Ak Parti’nin 5, MHP’nin de 2 üyesi bulunuyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku