Buldan:
banner175
Buldan'ın bütçesi 31 milyon lira
Buldan Belediye Meclisi ekim ayı toplantılarını tamamladı. Başkanı Mustafa Şevik başkanlığında gerçekleştirilen 2. Birleşimde Buldan Belediye Meclisi toplantısında, belediyenin 2020 yılı bütçesi ile 2020 Mali Yılı Gelir Tarifesi Taslağı görüşüldü.
 
Gelir tarifelerine enflasyon oranında artış yapılmasının oy birliği ile kabul edildiği Mecliste, belediyenin 2020 yılı bütçesi 31 milyon lira olarak kabul edildi.  Bu bütçenin emanet bütçe olduğunu belirten Başkan Mustafa Şevik, meclis üyelerine teşekkür ederek, “Bu bütçeyi en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.
 
TRAFİK SORUNU MECLİS GÜNDEMİNDE
Buldan Belediye Meclisi MHP Grubu, Belediye Meclisi’ne verdiği yazılı önergede, Buldan’ın otopark ve trafik düzenlemesini kapsayan yeni bir çalışma yapılması gerektiğini ve çözümü için ilgili mercilerden görüş alışverişinde bulunularak projelendirilmesini istedi.   Meclis’te oy birliği ile kabul edilerek gündeme alınan önerge ile ilgili bilgi veren Başkan Şevik, “Trafik, bir tarih ve kültür kenti olan Buldanımızın önemli sorunu. Trafik sorunu bizim gibi tarih ve kültür kenti olan ilçelerde, yerleşim yerlerinde nasıl çözülmüş iyi araştırılmalı.  Katlı otopark ihtiyacımız var ama yer tespiti konusunda sıkıntı yaşıyoruz.  Kısa, orta ve uzun vadeli çözüm önerilerinin değerlendirileceğinden emin olun. Sizden isteğim çözüm önerilerini araştırırken titiz davranmanız ve  iyi araştırmanızı istiyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku