Buldan:
banner175
Buldan'da 13 köpek zehirlenerek öldürüldü
Buldan’da Yaşam Gazetesi, köpek katliamlarına isyan ederken sorumlulurın bulunmasını istedi. Gazetede yer alan haber şöyle:
 
Kedi ve köpekler insanoğlunun uzun yıllardır en yakın ve en sadık dostlarıdır. Zaman gelmiş, insanların hayatını kurtarmış, zaman gelmiş hayatını kaybeden sahibinin mezarı başından günlerce ayrılmamıştır. Elbette herkesin kedi ve köpek sevmesini bekleyemeyiz. İnsanların bazıları ne kadar köpekleri ve kedileri seviyorsa, bazıları da bir o kadar, özellikle de köpeklerden korkmaktadırlar. Özellikle sokak köpeklerinin zarar vermeden insanlarla birlikte yaşayabilmesi için çeşitli metotlar denenmekte. Belediyeler tarafından kurulan barınaklar vasıtasıyla bu köpeklerin bakımı yapılmakta, aşıları ve kısırlaştırılmaları yapılarak zararsız hale getirilmektedir.
 
Hal böyleyken bazı kendini bilmezler bu hayvanların yaşama hakkına inanmamakta ve onları zehirleyerek öldürmeyi kendilerine hak görmekte. Öyle ki bu öldürme işlemini katliama dönüştürmekteler ve bu katliamdan kimseye zararı olmayan sahipli köpekler de etkilenmekte.
Kimsenin ve hiçbir kuruluşun bu hayvanlara zarar vermeye hakkı yoktur. Yetkililerden acilen bu katliamı yapanların bulunarak adalete sevk edilmesini beklemek de bizim hakkımız.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku