Buldan:
banner175
Buldan'da her yer Atatürk, her yer kırmızı-beyaz
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. Yıl dönümünde çarşı esnafları Ata’sını unutmadı. Eski peynir halinde bulunan esnaflar yaptıkları hazırlıklarla her yeri Atatürk’lü Türk Bayraklarıyla donattılar.
 
Buldan Belediyesi tarafından dağıtılan Türk Bayraklarını tüm işyerlerine astıklarını ifade eden ve hilale benzettikleri çarşı için Hilal Han ismini verdiklerini dile getiren esnaflar “Öncelikle hepimizin ortak değeri olduğu için bizlere teslim ettikleri Türk Bayrakları için Buldan Belediyemize teşekkür ederiz. Bizler esnaflar olarak Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 79. Yıldönümünde saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyoruz. Hiç kimse unutmasın ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmak azim ve kararlığında olan biz Hilal Han esnafları, hepimizin ortak değeri olan vatanımıza, bayrağımıza, milletimize ve devletimize gelebilecek her türlü tehdit ve davranışlarda Atamızdan aldığımız emir doğrultusunda vazifeye atılmak için asla tereddüt etmeyeceğiz. Biz Buldan esnafları olarak her türlü zorluğa göğüs gererek işimizi, aşımızı kazanmak, çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını temin etmek için yaz, kış demeden alın terimizin hakkıyla çalışıyoruz. Bize bugünümüzü sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına, aziz şehit ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Ne mutlu Türküm diyene” dedi. (Buldan’da Yaşam Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku