Buldan:
banner175
Buldan'da kadınlarla erkekler aynı sahada
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 2019 Futbol Turnuvası, 13 kurum takımı arasında oynanıyor.  İlçe genelinde, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine her yaş gurubu Buldanlıya sporu sevdirmek, kurum ve kuruluşlar arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla düzenlenen Futbol Turnuvası’nın 6. Karşılaşması, Belediye 1- Gençlik Spor arasında oynandı.
 
 İlçe Stadyumunda turnuvanın ruhuna uygun oynanan maçta sahaya 2 kadın personeliyle birlikte çıkan Gençlik Spor, farkındalık yarattı.  12 erkek oyuncuyla birlikte sahada fırtına estiren Gençlik Spor'un kadın futbolcuları Meryem Demirhan ile Düriye Çakır, futbolun yalnızca erkek sporu olmadığı, hem kadınların hem de erkeklerin birlikte takımdaşlık duygusuyla futbolu sevebileceği mesajı verdi.
 
8 golün atıldığı karşılaşma, 6-2 Gençlik Spor lehine sonuçlandı
 
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, belediye olarak her branştan sporu desteklediklerini belirterek,” Belediye Spor Kulübümüz var. Spor Kulübümüzü maddi destek sağlamak için Belediye Düğün Salonu’nun gelirini onlara tahsis ettik.  Amacımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkı koymaktır” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku