Buldan:
banner175
Buldan'da kurtuluş coşkusu
İlk tören Jandarma Komutanlığında yapıldı. Saat 09.15’de İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı başta olmak üzere, ilçe protokolü teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
 
İkinci tören saat 10.00’da Alanyazı Meydanında  yapıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan törende, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve İlçe Kaymakamı Hatice Cemre İncesu  günün anlam önemine ilişkin konuşmalarını yaptılar. Özdemir Sopr Kulübü sporcularının karate gösterileri, Kuvayı Milliye ve Mücahitler Derneği Nazilli ve Aydın Şubeleri efelerinin zeybek oyunları ile devam eden tören Alanyazı Meydanı, Atatürk caddesi, Şükür Camii Meydanı ve 14 Mayıs caddesi boyunca devam eden kortej yürüyüşü ile sona erdi.
 
Kurtuluş günü etkinlikleri akşam saat 21.00’de Naci Özkan ve Malik Sabancı Konseri ile sona erecek. Buldan’da Yaşam Gazetesi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku