Buldan:
banner175
Buldan'ı yasa boğan motosiklet kazası
Alanyazı Meydanı istikametine doğru gitmekte olan Süleyman Fırtına yönetimindeki 20 ARY 84 plakalı motorsiklet, yolun karşısına geçmekte olan bebek arabalı kadına çarptı. Hızını alamayan motorsiklet daha sonra orta refüjdeki palmiye ağacına çarparak devrildi. Motor sürücüsü iki çocuk babası Süleyman Fırtına olay yerinde hayatını kaybederken, motorda sürücünün arkasında oturan Mehmet Sıtkı Güler ile, motorun çarptığı kadın Belkıs Sarıoğlu ile bebek arabasındaki 2 yaşındaki Mustafa Sarıoğlu ağır yaralandı. Motorda bulunanların kasklarının olmadığı ifade edildi.
 
Olay yerine gelen ambulanslarla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar daha sonra Denizli Devlet Hastanesi ile Denizli Servergazi Devlet Hastanesine götürüldüler. Yaralılardan Belkıs Sarıoğlu’nun ayaklarında kırıklar olduğu, Mehmet Sıtkı Güler’in de kolunda ve kaburgalarında kırıklar olduğu belirtildi. 2 yaşındaki Mustafa Sarıoğlu’nun durumunun iyi olduğu söylendi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (Kaynak: Buldanda Yaşam Gazetesi)
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku