Buldan:
banner175
CHP Buldan teşkilatı istifa etti
Kendi görüşlerinin alınmadan adayın belirlendiğini, adayın ismini gazetelerden öğrendiklerini söyleyen İlçe Başkanı Beşenk’in açıklaması şöyle:
 “Belediye başkan adayının açıklanmasını yerel basından öğrenmiş bulunmaktayız. Atanan belediye başkan adayı konusunda yönetimde aynı fikirde olmasına rağmen gerek il yönetimi, gerekse Genel Merkez yetkilileri ilçe örgütünün fikri ve onayını almada atama yapılmasını siyaseten örgütü yok saymaktır. Sanki yönetim aksi bir yönde hareket ediyormuş da oldubittiye getirmek gibi bir yol tutulması kabul edilemez.
 
Zaten mevcut adayın kendi ekibiyle çalışmasının önünü açmak adına önceden istifa kararını değerlendirmiştik. Bu son durumdan sonra bu koltuklarda oturarak bu il yönetimi ve genel merkez temsilcileriyle sağlıklı bir çalışma yapılamayacağı da aşikardır. Bu anlamda bir yıldır sürdürmekte olduğumuz yönetim kurulu üyeliği görevimizden istifa ederek sade üye olarak partimiz adına çalışmaya karar verdik. Ayrıca yönetim kurulumuz, Kadın Kolları Başkanımız Fatoş Özen ve Gençlik Kolları Başkanımızı Haldun Kabacan’da görevlerinden istifalarının değerlendirilmesi yapılarak kabul etmiştir. İstifalarımızı genel merkeze fax ile sunduk.”
 
Buldan’da ilçe başkanı Musa Ünsal’ın aday adayı olmak için istifasının ardından yönetim kurulu 19 Ekim günü toplanıp Özkan Beşenk’i ilçe başkanı olarak seçmişti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku