Buldan:
banner175
Engelli çocuklara özel park
Buldan Belediyesi ve Denizli Rotaract Kulübü tarafından ortaklaşa belirlenen Buldan Yeni Mahalle Toplu Konutlar bölgesinde bulunan Mustafa Kemal Parkı içindeki çocuk parkı ve Gölbaşı Mahallesi'ndeki Ülküler Parkı içindeki çocuk parkı engelli çocukların da kullanabileceği çocuk oyun grupları ile donatılacak. Protokol imza töreninde konuşan Denizli Rotaract Kulübü Başkanı Özge Özer Gül, bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmenin bir insanlık görevi olduğunu belirterek, şunları söyledi:
 
"Her çocuğun eşit şartlara sahip olmadığını biliyoruz. Ama bazı şeyleri sağlamak bizim elimizdeyken neden yapmayalım? Bugüne kadar topluma yararlı birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan kulübümüz, bu sene engelleri kaldırmaya hazırlanıyor. Engelli çocuklarımız da engelli olmayan çocuklarımızla birlikte parklarda oyun oynamalı, arkadaşlarıyla eğlenmeli ki bu engelin dostluğa engel olmadığını bilsin. Engelli olmayan çocuğumuz da onların toplumun birer parçası olduğunu, kendinden farkı olmadığını görsün, duyarlılık kazansın. Engelli çocuklarımızın sosyalleşmesi ve psikolojik sağlığı açısından engeli olmayan çocuklarla beraber aynı parkta oynamalarının daha yararlı olacağı ile ilgili konusunda uzman psikologlardan görüş aldık. Bu kapsamda Buldan'da bulunan mevcut iki çocuk parkını engelli çocuklarımızın da kullanabileceği hale dönüştürmek istiyoruz. Bize yardımcı olduğu için Buldan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gülbay'a çok teşekkür ederiz."
 
Buldan Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gülbay ise engelli çocuklar adına teşekkür etti. Özcan DURUSOY / BULDAN - DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku