Buldan:
banner175
Hande Yener izdihamı
17. Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali’nin son günü Buldan, Hande Yener’le coştu. Stadyum üstündeki meydanda kurulan dev sahnede Hande Yener, birbirinden hareketli parçaları ile izleyenleri kendinden geçirdi. Buldan’da Yaşam Gazetesi’ne göre yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konserde Hande Yener’e vokalistleri ve dans grubu eşlik etti. İki saat sahnede kalan sanatçıya, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Buldan Kaymakamı Murat Sarı ve Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay birlikte çiçek verdiler, Buldan el dokuması ipekli şal hediye ettiler ve hoş geldiniz dediler.
 
Hande Yener de ilk defa Buldan’a geldiğini, muhteşem bir kalabalıkla karşılaştığını, böyle bir kalabalık ve böylesine bir coşku beklemediğini belirterek bu ilgiden çok mutlu olduğunu söyledi.







Fotoğraflar: Özcan Durusay / Buldan'da Yaşam Gazetesi
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku