Buldan:
banner175
İhraç listesindeki o isme sahip çıktılar
MHP’de Denizli’den 20 kişinin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesiyle başlayan tartımalar sürüyor. Aralarında eski milletvekili, il başkanları ve belediye başkanlarının bulunduğu listeye bir tepki de MHP’nin halen görevdeki Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul’dan geldi.
 
Tuğrul, teşkilatı adına yaptığı yazılı açıklama ile kararın yeniden gözden geçirilmesini istedi ve Buldan’ın eski belediye başkanı Temel Başbuğ’a sahip çıktı, “İhraç listesinde ismini üzüntü ile okuduğumuz Temel Başbuğ, Buldan siyasetinde kilit taşıdır. 1999’da Üç Hilalli bayrağımızı Buldan Belediye burçlarına dikilmesinde inkar edilemeyecek bir katkısı vardır. Aldığı bu görevi Ülkücü camiaya yakışır bir şekilde 2 dönem sürdürmüş, bu dönemde yetişen yeni nesillere; davranışı, duruşu ve yaşam tarzı ile örnek olmuştur. Ösrü boyunca çizgisinde bir kırıklık yaşanmamıştur” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku