Buldan:
banner175
Kesilecek dana, sahibini öldürdü
Olay Buldan Yeni Mahallede Pazar akşam saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Buldan’da canlı hayvan alım satımı ile uğraşan Musa Erdoğan, yanında kardeşi Veli Erdoğan’la birlikte Buldan-Yeni Mahalle Çağış mevkiine dana almaya gittiler. İki kardeş, 6.500 TL’ye pazarlık ederek aldıkları 15 aylık danayı yaya olarak, Güroluk mahallesindeki evine götürmek üzere yola çıktılar. Danayı iki sefer ellerinden kaçıran ama daha sonra yakalayan Musa Erdoğan ve kardeşi Veli Erdoğan Buldan Yeni Mahalledeki çalışmayan Belediye Mezbahası yakınlarına geldiklerinde danayı zapt etmekte zorlandılar. Huysuzlanan dana Musa Erdoğan’ı boynuzladı. Darbenin etkisi ile Musa Erdoğan savrularak yere düştü ve bu arada başını taşa çarptı. Musa Erdoğan’ın kendinden geçmesi üzerine kardeşi Veli Erdoğan ambulans çağırdı. Ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan Musa Erdoğan, burada tüm çabalara karşı kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
Ölüm nedeni olarak kafadan aldığı darbe sonrası geçirdiği travma olarak gösterilen Musa Erdoğan’ın cenazesi otopsi için Denizli Devlet Hastanesine gönderildi. Savcılık olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
 
Evli ve 2’si kız, 1’i erkek toplam 3çocuk sahibi olan Musa Erdoğan’ın tümü evli olan çocuklarından 3 torunu olduğu öğrenildi. (Kaynak: Buldan’da Yaşam Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku