Buldan:
banner175
PAÜ'de Buldan Günleri
Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Buldan Ticaret Odası Başkanı Halil Baştürkmen, Buldan MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Çeviş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
 
Buldan Tanıtım Günleri’nin açılışı kurdele kesimi ile başladı. Buldan Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı ile Giyim Üretimi Teknoloji Programı öğrencileri tarafından tasarlanan kıyafetler defile gösterisi ile sergilendi. Ayrıca Mimarlık ve Restorasyon Bölümü öğrencilerinin yaptığı seramik ürünler de stantta yer aldı. Defilenin ardından standlar gezildi. Buldan’a ait yöresel ürünler hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, dokuma tezgahının başına geçerek buldan bezi dokudu.
 
Buldan Belediye Başkanı Gülbay, Rektör Bağ’a üstünde adı yazılı Buldan şalı hediye etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku