Buldan:
banner175
Tekstil Merkezi Merter'de 4 bin metrekarelik alan Buldan Belediyesi'ne tahsis edildi
Buldan Belediyesi, tanıtım atağı başlattı. Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, meclis üyesi Mustafa Mustak ve BULDAŞ Müdürü Uğur Bilgi ile birlikte Güngören Belediyesini ziyaret etti.  İstanbul’un tarihi ilçelerinden biri olan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi ve Sosyal İşler Müdürü Abdülkadir Altınhan ile görüşen Başkan Şevik,  İki belediye arasında kültür- sanat ve sosyal işler konusunda işbirliği yapılmasının önemine dikkat çekti.
 
BULDAN, TEKSTİLİN MERKEZİ MERKER’DE TANITILACAK
Başkan Şevik,  geçmiş yıllarda Osmanlı yemenicilerin iş alanı olan, bugün ise Merter Tekstil ve Konfeksiyon Sanayicilerine yataklık eden Güngören’de  “Buldan Günleri” düzenlenmesi için başlatılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Başkan Şevik, “İstanbullu tekstilcilerin bir araya toplandığı ve modanın merkezi olan Merker İş Merkezi’nde bize ayrılan 4 bin metrekarelik alanda  ‘Buldan Tanıtım Günleri” düzenlemek istiyoruz. Buldan’ın dokumasını, tarihini ve kültürünü burada tanıtacağız” dedi.
 
Ayrıca,  Güngören Belediyesi ile Buldan Belediyesi arasında  “Kardeş Belediye” protokolünün imzalanması için de ön görüşmelerin gerçekleştirildiğini açıklayan Başkan Şevik,   ağustos ayı meclis toplantısında konunun gündeme getirileceğini vurguladı. Meclis kararlarının ardından iki belediye arasında karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi, deneyim, bilgi alışverişi ve yardımlaşmanın sağlanması amacıyla işbirliği protokolü imzalanacak.
 
ŞEVİK, BULDANLI İŞ ADAMLARINI UNUTMADI
Başkan Şevik, iki gün süren İstanbul gezisinde, Buldanlı işadamlarını da ziyaret ederek gönüllerini aldı.   Buldanlı işadamlarının büyük çoğunluğunun İstanbul'da ikamet ettiğini belirten Başkan Şevik,   son yıllarda çeşitli nedenlerden dolayı Buldan ile bağları kopma noktasına gelen işadamları ile bağları yeniden güçlendirmek istediğini belirtti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku