banner175
Bakkal şüphelendi, jandarmayı aradı, 3 kişi yakalandı
Mahalle bakkalı, olay günü kendisinden alışveriş yapan bir kişiden şüphelenince kamera kayıtlarını izledi ve jandarmayı aradı. Jandarma görüntüleri yaralı haldeki ve şoku hale atlatamayan Ümmü Coşdan’a izletti.
 
Yaşlı kadın kendisine saldıran kişinin videodaki şahıs olduğunu söyleyince soruşturma başka bir boyuta taşındı. Jandarma görüntüdeki kişiyi bulmak ve yakalamak için peşine düştü. Jandarma kamera kaydından sonra olayı yapan şüpheli şahsa benzeyen 10 kişiyi gözaltına aldı.
 
Fakat gözaltına alınan şahıslar arasında Ümmü Coşdan kendisini darp eden şahsın olmadığını belirledi. İşin peşini bırakmayan Jandarma ekipleri daha sonra olayla ilgisi olduğu düşünülen 3 kişiyi daha gözaltına aldı.
 
Bu gözaltına alınan 3 şahsın suça azmettirdikleri iddiası ile gözaltına alındığı bildirildi. Bu gelişme ile birlikte olay bambaşka bir boyuta geçmiş oldu
 
. Gözaltına alınan 3 şüpheli şahsın daha önce de bu tarz olaylardan dolayı sabıkası olduğu iddia edildi. Çal İlçe Jandarma Komutanlığında sorgusu devam eden 3 şahsın ifadeleri alındıktan sonra Adliye’ye sevk edileceği öğrenildi. Kaynak: Meriç Ulukuş / Mericulukus.tv
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku