banner175
Başsavcılık'tan Çal'daki vicdansızlıkla ilgili açıklama
Yazılı açıklamasında, olayın yakından takip edilğini belirten Yılmaz, torunu ve arkadaşlarının yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldığını hatırlattı. Yılmaz, “Her ne kadar, bir kısım görsel ve internet medyasında eylemi gerçekleştirenin Ümmü Coşdan'ın torunu M.T. olduğu halde bu kişinin serbest bırakıldığı şeklinde haberler çıkmış ise de; Ümmü Coşdan'ın torunu M.T. ve bunun arkadaşları D.M. ile O.K.'nin eylemi gerçekleştiren kişiler olabileceklerinden şüphelenilerek her üç şahsın Çal Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltına alındığı, her üç şahsın alınan beyanlarında üzerlerine atılı suçlamaları red ettikleri, müşteki Ümmü Coşdan'a teşhis için gösterildikleri, ancak müştekinin bu kişilerin eylemi gerçekleştiren kişiler olmadığını beyan ettiği, bu beyan üzerine her üç şahsın sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince yurt dışı çıkış yasağı konularak Adli Kontrol kararı ile serbest bırakıldıkları...” dedi.
 
Yılmaz, zanlının tespit edilmesi için DHA testine başvurulacağını belirtirken şunları söyledi:
“Kimliği tespit edilemeyen kişinin su içtiği bardaktan, pet şişeden, müştekinin elini bağlamakta ve ağzını kapatmakta kullanılan koli bandı parçalarının şüpheliye ait DNA profilinin tespiti ve böylece şüphelinin kimlik tespitinin yapılabilmesi amacıyla incelenmek üzere Ankara Jandarma Kriminal Laboratuvara gönderildiği, sonucunun beklendiği kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku