banner175
Büyükşehir'den Çal'a dev eserler
Büyükşehir'in ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe yatırımlarını da birer birer hizmete alıyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çal İlçesi'nde yapımını bitirdiği Çal İlçe Otogarı ve İtfaiye Hizmet Binası ile Çal Mesireliği açılış töreni ve iftar programı gerçekleştirildi. Törene Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan  ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hizmete alınan itfaiye hizmet binası ve ilçe otogarını inceleyerek esnafla sohbet eden Başkan Osman Zolan ve Milletvekili Tin vatandaşlarla sohbet ederek, ramazanlarını tebrik etti. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, "Büyükşehir Belediyemizin Çal ilçemize yapmış olduğu otogar, itfaiye binası ve kent ormanı açılışıyla hep beraber buluşmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum" diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
 
“Çallı vatandaşlarımızın isteği harfiyen yerine gelecek demiştik”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, mübarek bir günde güzel işlerin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. 'Çallı vatandaşlarımızın isteği harfiyen yerine gelecek' demiştik. Bugün çok şükür bu eserlerimizi hizmete alıyoruz” dedi. Otogar alanının Çal Belediyesi tarafından sağlandığını ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde yapılan işlerin devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Zolan, “Herkes herkese sahip çıksın. En yakınımızdan, en uzağımıza ne kadar imkan varsa birbirimize sahip çıkalım. Allah'ım yapmış olduğumuz bu güzellikleri kabul eylesin. Otogarımızı, itfaiye hizmet binamızı ve Çal Mesireliğimizi en güzel günlerde kullanmayı Allah'ım nasip etsin. Emek veren başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Büyükşehir olduktan sonra 4 ilçeye otogar yaptıklarına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Sarayköy, Çameli, Honaz ve Çal’a otogar yaptık. Çallıları çok seviyoruz. Sizler için gece gündüz ne yapabiliriz? Onun gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.  
 
 “Laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyuyoruz”
 
Denizli Milletvekili Şahin Tin, hem iftar programı hem de toplu açılışlar nedeniyle büyük mutluluk yaşadıklarını kaydetti. Tin, “Bu çalışmalarda emeği geçen arkadaşlara ve tabiî ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a büyük alkış istiyor ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çal’a ve pek çok ilçemize bu güzel hizmetleri kazandırdığınız için Allah sizden razı olsun diyoruz. Bizim davamız; dua davası, Allah rızası davası, milletin davası, hakkın davası, Türk’ün davasıdır. İşte biz bu yola hizmet etmek için çıktık. Bugün gördüğünüz gibi laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyuyoruz ” diye konuştu. Konuşmaların ardında toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Osman Zolan, hatıra fotoğrafı çekilmek isteyenleri de kırmadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku