banner175
Çakal, çobana saldırdı

Çal’ın Bayıralan Mahallesi’nde sabah ezanı sonrası Bayıralan Mahallesi’nin dışında bir ağılı olan ve çobanlık yaparak geçimini sağlayan 60 yaşlarındaki A.Y evinden çıkıp yürümeye başladı. Yerleşim yerine kadar gelen çakal, A.Y’ye bir anda saldırdı. Ne olduğunu anlayamayan çoban A.Y elleri ile çakala karşı koymaya çalıştı ama çakal A.Y’nin ellerini parçaladı.
 
A.Y ile çakal arasında boğuşma devam ederken gürültüye gelen komşusu evine dönüp getirdiği tüfekle çakalı vurdu ve A.Y.’yi kurtardı. Elleri paramparça olan çoban için hemen sağlık ekiplerine ve Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde kalan çoban A.Y’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku