banner175
Çal Akkent'te vahşi cinayet
Olay sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; geçmiş yıllarda Ak Parti Çal İlçe Yönetiminde de görev alan 52 yaşındaki Yunus Eker'in oğlu 35 yaşındaki Hasan Eker daha önce K.Y’yi hayvanlarını çalacağı iddiasıyla jandarmaya şikayet etmişti.
 
İki aile arasında bu şikayetin ardından husumet başladı. Hasan Eker, babası Yunus Eker ile birlikte sabah Bekilli yolu üzerindeki besihaneye gitmek için yola çıktı. Baba-oğul yolda K.Y. ve kardeşi A.R.Y. ile karşılaştı ya da yolu kesildi.
 
Dörtlü arasında başlayan tartışmada iki kardeş baba-oğulu dövdü. Yere serilen Baba Yunus Eker’in boynuna, Hasan Eker'in de vücuduna av tüfeğiyle ateş eden iki kardeş, ardından motosiklete binip kaçtı.

Baba Yunus Eker olay yerinde yaşamını yitirirken, oılu ağır yaralandı. Jandarma iki kardeşi yakalamak için çalışma başlatırken, Eker, otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku