banner175
Çal belediye binasına ‘andımız' pankartı
Eski belediye hizmet binasının önüne Çal Belediyesi çalışanları tarafından Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın talimatıyla üzerinde Mustafa Kemal Atatürk görselinin bulunduğu dev Andımız pankartı asıldı. Andımız pankartının sağında Türk bayrağı, solunda ise Çal Belediyesi’nin flaması yer aldı.
 
“HER TÜRK EVLADI BİZİM GİBİ DÜŞÜNÜYOR”
Başkan Fethi Akcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
“Türkiye’de yaşayan değişik etnik gruplara ait insanımız vardır. Ancak, Türklük bizi bir arada tutan en önemli değerdir. ‘Andımız’ kesinlikle etnik bir kökeni ifade etmez. Anadolu coğrafyasında yaşayan insanları bir arada Türklük şuuru tutmaktadır. Hepimiz ‘Andımız’ ile büyüdük. Danıştay, okullarımızda ‘Andımız’ın yeniden okutulmasına dair karar verdi. Keşke bu konu mahkemelik bile olmasaydı. Keşke, ‘Andımız’ okullarda okutulmaya devam edilseydi. Yasaklanması bile çok üzücü bir durumdu. Bizler; Okullarımızda ‘Andımız’ın yeniden okutulmasını, çocuklarımızın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda yetiştirilmesini arzuluyoruz. Her Türk evladı da böyle düşünmektedir. ‘Türk’üm doğruyum’ diye başlayan andımızdan rahatsız olunmamalıdır. Ne mutlu Türk’üm diyene.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku