banner175
Çal Hançalar'a büyük vefa
Hayırsever İşadamı Salih Kuzu tarafından onarımı yaptırılan Çal Hançalar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu, törenle hizmete açıldı.
 
Düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Çal Kaymakamı Yusuf Dirani Dinç, Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamımız Salih Kuzu ile davetliler ve öğrenciler katıldı.
 
Vali Hasan Karahan, Hayırsever İşadamı Salih Kuzu’ya eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek; “Binamız adeta sıfırlandı. Bir zamanlar Salih Bey’de burada eğitim görmüş. Yıllarca bileğinin hakkı ile okudu ve bugünlere kavuşarak doğduğu topraklara minnet borcunu ödemek adına bu güzel eseri tekrar ihya etti. Örnek olmasını diliyorum. Denizli, hayırseverlikte yarışan bir ilimiz. Eğitimin her işin başı olduğunu biliyoruz. Bizlerin yüzünü ak ediyorlar, Allah’ta onların yüzünü her iki cihanda ak etsin. Sevgili gençlerimiz bu imkânları sonuna kadar kullansınlar ve büyüklerinin yollarında daha üst makamlara gelsinler. Daha güzel bir Türkiye için çalışsınlar inşallah. Hayırseverimize teşekkür ediyorum” dedi.
 


Ardından Hayırsever Salih Kuzu'ya eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket verildi.
 
Vali Karahan, son olarak yine hayırsever Kuzu tarafından ilçeye kazandırılan Tenis Kortu’nun açılış törenine katıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku