banner175
Çal pekmezi Lezzet Yolculuğu'nda
Turgay Başyayla, Çal’ın Kabalar Mahallesi’nde Davul-zurna ekibiyle birlikte mahalle halkı tarafından karşılandı. Yöresel oyunlar oynandı, çekimler köy düğününü aratmadı. Ünlü sanatçı, pekmez kaynatan ve sirke yapan üretici kadınların çekimlerini yaptı, pekmez ve sirkenin tadına baktı. Ayrıca, başta keşkek olmak üzere yöresel yemeklerin hazırlanışıyla ilgili çekimler de yapıldı. Bu arada, Çal Garası üzümünün de kapsamlı tanıtımı yapıldı.
Çal’daki çekimlerin yayınlanacağı tarihin henüz belli olmadığı öğrenildi. Çal Belediyesi çalışanlarına ve Çal halkına teşekkür eden Başyayla, “Çal halkının ve Çal Belediyesi çalışanlarının sıcak ilgisine teşekkür ediyorum. Çekimlerde belediye çalışanları ekibe her türlü kolaylığı sağladı. Denizli dendiği zaman aklıma Çal geliyor. 2 yıl önce de çekimler için Çal’a gelmiştim. Beni görenler Çal’a neden geldiğimiz soruyor. Tabi ki en başta pekmezi ve üzümü için geliyorum” dedi.
 
BAŞYAYLA’YA ÇAL GARASI FORMASI HEDİYE EDİLDİ
Bu arada, sanatçı Turgay Başyayla’ya Çal Belediyespor forması hediye edildi. Çal Belediyesi çalışanları ünlü sanatçıya Aşağıseyit Mahallesi’ndeki mesirelik alanda son yıllarda fenomen olan Çal Belediyespor’un formasını verdi. 20 numaralı formaya Turgay Başyayla’nın ismi yazıldı. Başyayla, “Küçük ilçenin sıcacık ve başarılı insanlarının şampiyonluklar yaşamasını istiyorum. İnşallah profesyonel liglere kadar çıkarlar” diye konuştu.
Başyayla, ınstagram hesabından Çal Belediyespor formasıyla fotoğrafını yayınladı, “Bundan sonraki olmayan futbol hayatıma Çal Belediyespor’da devam ediyorum” diye yazı yazdı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku