banner175
Çal'da kahvehane toplantısında kalp krizi geçiren vatandaş kurtarılamadı
Olay, dün Çal’ın Bayıralan mahallesinde meydana geldi. Dün akşam saat 22.30 sıralarında Bayıralan Mahallesi’ndeki bir kahvehanede seçim çalışması yapan Belediye Başkanı ve Başkan adayı Fethi Akcan konuşma yaparken, üzücü bir olay meydana geldi. İsabey mahallesinde oturan ve komşu mahalleye, Başkan Akcan’a destek için giden Mustafa Kınalı, Akcan konuşurken yanında bulunan meclis üyesi adayı Yavuz Okluoğlu’nun elinden sım sıkı tuttu ve  bir anda hareketsiz kaldı. Zaman kaybı olmaması için Kınalı, İsabey mahallesine MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi’nin otomobiliyle götürüldü. Bu sırada, Başkan Fethi Akcan’ın hemşire eşi Sema Akcan, yolda Mustafa Kınalı’ya kalp masajı yaptı.
Çal’dan yola çıkan sağlık ekipleri İsabey mahallesinde Mustafa Kınalı’yı ambulansa aldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Kınalı hayatını kaybetti.
 
Bugün öğle namazının ardından İsabey’de toprağa verilecek olan Mustafa Kınalı’nın ölümü nedeniyle bugünkü seçim propagandası çalışmalarını iptal eden Başkan Akcan, “Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Mustafa Kınalı amcamız sevdiğimiz, değerli bir büyüğümüzdü” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku