banner175
Çal'da sel felaketi
Sağanak yağış Çal’da hayatı olumsuz etkiledi. Akşamüzeri başlayan gök gürültülü sağanak yağış dereleri taşırdı, tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı, bazı noktalarda göçükler oluştu, bazı noktalarda ise yol trafiğe kapandı. Sel suları önüne ne kattıysa sürükledi.
 
En çok etkilenen noktalar, Çal-Merkez, Alfaklar, Hançalar, Selcen, Süller ve Yukarıseyit Mahalleleri oldu. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, sel vuran tüm bölgeleri tek tek gitti ve incelemelerde bulundu. Ekipler kepçelerle sel sularında mahsur kalan araç ve vatandaşları kurtarmak için büyük çaba harcadı. Çal’da meydana gelen hasarın hangi boyutta olduğu sel sularının tamamıyla çekilmesinden sonra netlik kazanacağı bildirildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

sadece çal ilçesi değil denizlinin her yerinde alt yapı sorunu var geçen hafta güney de selden çok zarar gördü.
emlak değerleri yüksek dere yatağı dahil arsa oldu.bu zararlara denizli merkez de dahil.

Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

denizli belediyesi alt yapı konusunda son yıllarda çok masraf yaptı ve paraya acımadı. sayın belediye başkanının alt yapıyı kötü yapın diyecek hali yok bence alt yapıyı tasarlayan teknik ekibin yani fen işleri bölümünün çok iyi eğitim alması lazım ihale alan firmaları iyi denetlemesi gerekiyor. verilen paralara yazık. mühendislik sıfır derecesinde.

Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

ilçelerde köprü yapılmış. köprü altına boru üstü dolgu sel gelmiş alttaki boru hariç heryerden geçiyor. köprüyü patlatıyor. sonra afad oldu. normal yağmur afad görmemiş millet. fen işleri 2 km lik yolda ve yola en az 3 yerden su inişi var ve 2 km de 1 adet su gideri var oda o kadar küçük ki. bir binanın balkon gideri gibi. daha birçok teknik ayrıntı. teknik ekip kesinlikle iyi bir eğitim almalı.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku