banner175
Çal'ın özel çocukları için merkez
Çal TOKİ Konutları’nın yanında açılan Özel İnce Kalpler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi törenle açıldı. Açılışa Kaymakam Yusuf Durani Dinç, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Açılışta konuşan Kaymakam Yusuf Durani Dinç, “Engelli olmak bir kusur değildir. Onlara sahip çıkamamak bizlerin kusurudur. Bu eğitim yuvası özel çocuklarımızın eğitime kazandırılması adına çok önemli bir görevi yerine getirecek” dedi.
 
Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, özel çocuklara pozitif ayrımcılık yaptıklarını dile getirerek, “220 öğrenci kapasitesi olan Özel İnce Kalpler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hayırlı-uğurlu olsun. Engellerin en büyüğü sevgisizliktir. Biz özel çocuklarımızı seviyoruz. Çal’da açılan eğitim yuvası, sadece Çal’deki değil, Çivril, Baklan ve Bekilli ilçelerindeki özel çocuklara da eğitim verecek. Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır. Engelliye acıyarak değil, hayranlıkla bakmalıyız. Onlar bize Allah’ın emanetidir” diye konuştu.
 
Özel İnce Kalpler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kayıtlar başladı.
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku