banner175
Çallı lise son sınıf öğrencilerine tiyatro morali
Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Eyvah Nadir” oyununu çok sayıda liseli Çallı öğrenci izledi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, tiyatroların kapısının hep açık olması gerektiğini kaydetti, öğrencilere başarı diledi.
 
Yaşamda değişmeden, eğilmeden; bükülmeden dik durarak ayakta kalanların trajikomik öyküsünü anlatan oyunu izleyen Çallı öğrenciler Belediye Başkanı Fethi Akcan’a teşekkür etti. Akcan, “Öğrenciler yoğun bir şekilde sınava hazırlanıyor. Bu yoğunlukta tiyatro ile nefes almalarını istedik. Kurucu liderimiz Atatürk’üm ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü kültür ve eğitim alanında rehberimiz olarak kabul ediyoruz. Umarız, sahnelerden yükselen sesler hiç susmaz, tiyatroların kapısı hep açık kalır, açık olur.” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku