banner175
CİMER'e şikayet edilen muhtar afişi kaldırdı, başkanın fotoğrafını astı
Yazılı savunmasını geçtiğimiz günlerde yapan muhtar, 0 afişi indirdi ancak muhtarlık ofisinin duvarına Başkan Akcan’ın fotoğrafını astı. Muhtar Kayılan, “Mahallemizin çocuğu olan Başkan Akcan, Dağmarmara’nın gururudur” dedi.
 
Dağmarmara Mahalle Muhtarlığı’ndaki afiş geçtiğimiz günlerde tartışma konusu oldu. 31 Mart yerel seçimleri öncesi Başkan Fethi Akcan’a ait olan afişin muhtarlık ofisinde asılı durduğunu, siyasi propaganda yapıldığını iddia eden bir kişi CİMER’e şikayette bulunmuştu. Muhtarın şikayet edildiğini duyan Başkan Akcan, afişin indirilmesini istemişti. Başkanın isteği üzerine mahalle muhtarı afişi indirdi. Siyasi propaganda yapmadığını, Başkan Akcan’ın tüm Dağmarmara’nın gururu olduğunu söyleyen Muhtar Kayılan, “Afişi indirdim ama yerine başkanın güzel bir fotoğrafını asacağımı söylemiştim. Sözümü tuttum” yorumunda bulundu.
 
CİMER’in isteği üzerine Çal Kaymakamlığı’na çağrılan Muhtar Yılmaz Kayılan,  geçtiğimiz günlerde yazılı savunma yaptı. Muhtarın savunması CİMER’e gönderilirken Muhtar Kayılan’dan bir hamle daha geldi ve Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın fotoğrafını, Atatürk fotoğrafının alt kısmına astı. Kayılan, “Fethi Akcan, mahallemizde doğup büyümüştür. Çal’ın Pamukkale ilçesi ile sınırı olan 300 nüfuslu ücra bir yerdeki mahallede doğup büyüyen ve sonra da belediye başkanı olan bir kişi doğal olarak bizlerin gururudur.  Mahallemizin gururunun fotoğrafını muhtarlığımıza gururla astık” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku