banner175
Köylüleri, başkanı ağlattı
31 Mart yerel seçimlerinin final haftasına girilirken, Başkan Fethi Akcan ve ekibi, Akcan’ın doğup büyüdüğü Dağmarmara Mahallesi’ne seçim propagandası için gitti. Mahallenin girişinde yüzlerce kişi meşale yaktı, havai fişekler atıldı. Davul-zurna eşliğinde kurban kesildi. Yaşlı bir adam kesilen kurbanın kanını Akcan’ın alnına sürerek, “2014’te çıktığın yolda başarılı oldun. Allah seni ve bizi utandırmadı. Karaoğlan, yolun açık olsun” dedi.
 
Mahalle meydanında vatandaşlarla kucaklaşan Akcan, bir anda çok duygulandı ve ağlamaya başladı. Fethi Akcan, “Henüz 7 yaşında tütün topladığım, dağlarında keçi otlattığım, rahmetli babam ile annemin mezarının olduğu Dağmarmara’da hemşehrilerimin olağanüstü ilgisi beni çok duygulandırdı. Doğduğum mahalleye en son otomobil konvoyu, annemin cenazesi için gelmişti. Cenazeden sonra yine bir konvoyla buraya geldim. Bugün de bizim düğünümüz” diye konuştu.
 
Akcan, “15 bin seçmenin olduğu Çal’da hedefimiz 10 bin oydur. Bunu başaracağız. Hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesin oyuna talibiz. Kardeşliği inşa ettiğimiz Çal’da, kazanan yine kardeşlik olacaktır” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku