banner175
Şeker fabrikası giderse, tarım biter
Yazılı açıklama yapan Dağlı, özelleştirmelerin ülke ekonomisine zarar verdiğini, şeker fabrikaların satışında da vazgeçilmesini istedi. Dağlı, şöyle konuştu:
“Ülkemizde  tarım sektörünün durumu kötü satış kanalları aracı ve komisyoncuların elinde yakıt giderleri yüksek gübre ve ilaçların tamamına ile her yıl %30-40 arasında yüklü zamlar yapılmaktadır. Üreticinin ürünü ise para etmemekte üreticimiz bankalara kredi tuzaklarına düşürülmektedir. 
Şeker fabrikalarını özelleştirmek isteyenler halka çiftçiye işçiye ekonomik yönden, sağlık yönünden büyük zararlar verecektir. Bu özelleştirme gereksizdir, bu özelleştirme yandaşa yöneliktir çiftçi halk bu özelleşmeden büyük zarar görecektir. Bu özelleştirmeye hayır, diyoruz. Biz CHP’li gençler olarak çiftçilerimizin işçilerimizin yanındayız.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku