banner175
Serbest bırakılan torununa sahip çıktı
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Progrmanı, olay gününden bu yana işin peşini bırakmadı. Son olarak Ümmü Coşdan'ın torunu Mustafa T. ve bir arkadaşı gözaltına alınmış, dün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Bu sabah yine canlı yayına katılan 75 yaşındaki Ümmü Coşdan, torununun gözaltına alınmasının kendisini çok üzdüğünü belirtirken, "Benim torunum öyle bir şey yapmaz. ben onun olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Boynundaki reşat altınını kimsein bilmediğini belirten yaşlı kadın, "En yakınlarım bile benim boynumda altınım olduğunu bilmezdi. Nasıl olduğunu anlamadım" dedi.

Altınının çalınmasına üzülmediğini belirten Coştan, "Dövmese iyiydi. İhtiyacı vardır, altını aldı diye düşünürdüm ama dövmesi beni çok üzdü" diye konuştu.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku