banner175
Süller'in kınalı kuzuları kışlaya uğurlandı
Süller Mahallesi’nde 1999/1 tertip 19 genç askere uğurlandı. Gençler için kapalı pazar yerinde asker eğlencesi düzenlendi. Askerlerin eğlencesine çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Fethi Akcan’da asker eğlencesine katılarak, askerler ve aileleriyle görüştü. Askerlere bayrak ve Cevşen hediye eden Akcan, “Kınalı kuzularımız Allah’ın izniyle sağ salim vatani görevlerini yapıp, ailelerine dönecekler” dedi.
 
Rahman Birim isimli asker, asker eğlencesinde mikrofonu eline alıp, Özge isimli sevdiği kıza evlenme teklifi etti. Genç kızı “Evet” diye bağırdı. Alkış yağmuru saniyelerce sürdü. Rahman Birim, “Sevdiğim kız benimle evlenmeyi kabul etti. Vatan borcunu büyük bir moralle ödemeye gidiyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Akcan’dan Zolan’a teşekkür
DENİZLİ’nin Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması...

Haberi Oku