Çameli:
banner175
Bu şelaleyi gören serinliyor
Yaklaşık 14 kilometre uzunluğundaki Emecik Kanyonu'nda doğası bozulmamış ağaçlar, dağların içinden çıkan buz gibi berrak sulardan atlayarak kuş sesleriyle yol alırken, kızılçam, kızılağaç, çınar, ardıç, yaban gülü, sarmaşık, eğrelti gibi bitki türleri sizİ selamlıyor. Domuz, yaban keçisi, tilki, porsuk, tavşan, sincap, kartal, güvercin, keklik gibi yabani hayvanların da barındığı kanyonda yürüyüş yolu zaman zaman 6 metreye kadar inebiliyor. Trekking yapanların yaklaşık 3 saatini alan vadi, akan görkemli şelaleleriyle görülmeye değer bir doğa harikası. Kanyonun zeminindeki tatlı su kaynaklarında çay balıkları ve yengeçler yaşıyor. Kanyonda özellikle 16 metre yükseklikteki şelale ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.
 
Denizli Doğa Yürüyüş Grubu da kanyona gezi düzenledi. Çok sayıda doğaseverin katıldığı gezide, kanyonu keşfeden doğaseverler keyifli bir gün geçirdi.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku