Çameli:
banner175
Büyükşehir'den Çameli'ye otobüs terminali
Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte kent genelinde yatırımlarına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de ihtiyaçlarına yönelik modern tesisler kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Sarayköy'e otogar kazandırmasının ardından kısa süre önce de Honaz'da otobüs terminali projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, benzer projeye Çameli'nde imza atıyor. Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilecek olan Çameli İlçe Otobüs Terminali'nde 4 adet bilet satış ofisi, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehane yer alacak. Tesis tamamlandığında Çameli İlçe Otobüs Terminali bölgeye hizmet veren modern bir tesis olacak.
 
"Çameli, modern bir tesise daha kavuşuyor"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyükşehir demek büyük hizmetler demek" diyerek, vermiş oldukları tüm sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi. Çameli’nde vatandaşların modern bir otobüs terminali istediğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Biz de vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. Çameli, modern bir tesise daha kavuşuyor” dedi. İlçelere yalpan yatırımların ihtiyaç ve öncelik sırasına göre devam edeceğini belirten Başkan Osman Zolan, “Allah'ın daha güzel hizmetleri yapmayı bizlere nasip etsin. Bu hizmetlerimizde bizimle beraber bulunan, destek veren, emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku