Çameli:
banner175
Çameli 3. Karkın Kar Şenliği yapıldı
Çameli Belediyesinde bekleyen misafirlerimiz araçlarla başlangıç yeri olan Gürsu Mahallesinde Gürsü Kargın yaylası eteklerine doğru ilerledikçe uçsuz ve doğal güzelliklerin içinde yer aldılar.
 
Yaklaşık 8 km parkur içerisinde 1000-2000 yıllık anıt ağaçları, doğal şelaler ve karın içerisinde doğasında gezen Uşak Rota Dağçılık ve Doğa Sporların Katılımı ile Kar Şenliği renkli sahnelere yer aldı.
 


3.Kar Kargın kar Şenlikleri Programında Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Çameli İlçesi doğa ve kış sporları konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek dönemdeki çalışmalarımız Çameli'nin uluslararası yamaç paraşütü, dağ maratonu, dağ bisikleti, dağ kayağı, bisiklet sporları yarışları ve paket tur düzenlemek isteyen organizatörlere '' Çameli Eko Turizm Evleri ve dinlenme tesislerinde” konaklama ve ulaşım imkanı sağlayarak ilçemizin tanınması sağlanacaktır” dedi.
 


Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde yapılan organizasyonda gelen misafirlere Çameli'nin Meşhur Alabalığı Alabalık İkram edilirken, misafrler Çameli İlçesinin yöresel sanatçısı Alper Çağdaş'ın birbirinden güzel eserleriyle eğlendiler, Çameli Oyun havalarıyla eğlencenin tadına vardılar. (ÇAMELİ GAZETESİ)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku