Çameli:
banner175
Çameli'de karakulak görüntülendi
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Radyo-Tv ve Sinema Bölümü öğrencisi Tunahan Gencel, memleketi Denizli'nin Çameli ilçesindeki kırsal İmamlar Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bir grup arkadaşı ile dün öğle saatlerinde yürüyüşe çıktı. Yürüyüşe başlamalarından kısa bir süre sonra Gencel ve arkadaşları karşılarında, nesli tükenmekte olan ve nadir görülen türlerden olan bir karakulağı görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Gencel ve arkadaşları, şaşkınlıklarını üzerlerinden atar atmaz, cep telefonlarına sarılıp, karakulağı görüntüledi.
 
Karakulağı bir anda karşısında görünce şaşırdığını belirten Gencel, "Böyle bir doğal güzelliği herkesle paylaşmak istedim. Muhtemelen kış şartlarından dolayı dağda yiyecek bir şey bulamadığı için yola yakın bir bölgeye kadar inmişti" dedi. Gencel, çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından da paylaştı. DHA / Çameli - Sezgin ÖZDEMİR
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku