Çameli:
banner175
Çameli Kaymakamından duygusal veda
Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Kaymakam Özaydın, Çameli’nin köylerinden birine yaptığı ziyarette karşılaştığı yaşlı kadınla anısını yazdı. Özaydın’ın Çameli anısını paylaştığı mesajı şöyle:
 
Çameli İlçemizde yaptığımız rutin köy ziyaretlerinde teyzemize rast gelmiştim. Ayakları tutmuyor. Var mı benden bir isteğin diye sorduğumda, beni hastaneye yatır hastayım demişti.
Çameli Devlet Hastanemize Yatırdıktan sonra ziyaretine gittiğimde, yine sordum var mı bir isteğin diye, bu kez ben iyiyim beni hastaneden çıkar dedi. neden dedim? adam bensiz ben adamsız yapamam...
 
Anadolu budur, gerçek aşk ve sevgi budur. Çameli budur. Görev yaptığım her saati, dakikası ve saniyesi ile gurur duyduğum bu güzel ilçemizden ayrılmak zor olacak olduğundan soran, arayan ve mesaj atan kıymetli Çamelili hemşehrilerimize ilk ağızdan duyurmak gerekirse ekim ayı sonunda yurtdışı staj görevine gidecek olduğumdan ay sonunda ilçemizdeki görevimden ayrılacağım. Zor olsa da ayrılık Çameli her zaman yüreklerde olacak... Sizler her şeyin en iyisine ve güzeline layıksınız"...
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku