Çameli:
banner175
Çameli'deki heyelan tehlike oluşturdu
Acıpayam - Çameli - Fethiye karayolu Acıpayam Aliveren mevkiindeki oluşan heyelan sonucu asfalt yolun kenarı ve yol kenarındaki su tahliye kanalında kabarma ve istinat duvarında yarılma meydana geldi.
 
Çameli Gazetesi’nin aktardığına göre; Çameli - Acıpayam karayolunun 20’nci  kilometresinde oluşan heyelanlı alanda karayolları ve yol yapım firması tarafından geçen yaz başı kazık çakılmasına rağmen dağ kütlesinin harekete geçip istinat duvarında yarılma, şarampolde kabarma ve teraslı alanın şişmesi yolu kullanan sürücülerde korku oluşturuyor.
 
Yolu kullanan sürücüler, yağan yağmurla birlikte heyelanlı alanda sel oluştuğu, oluşan selin de heyelanı tetiklediği, olası bir olay karşısında bir an önce tedbir alınması gerektiği dile getirildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku