Çameli:
banner175
Çamelili Asım Kök'ten 10 gündür haber yok
Akşam geri dönmemesi ile birlikte ailesi ve mahalle sakinleri her yeri aradı ama bir izine rastlayamayınca durum Jandarma ekiplerine bildirildi. Jandarma’nın da yapmış olduğu aramalar sonuçsuz kalınca bu kez AFAD ekiplerinden yardım istendi. Jandarma ve AFAD ekipleri dağlık alan ve arazi de yapmış olduğu arama sonrası yine Asım Kök’ün izine rastlayamayınca bu kez hassas burunlu köpekler devreye girdi ama yine bir ize rastlanılamadı.
 
Yaklaşık 10 gündür izine rastlanılamayan Asım Kök için flaş bir gelişme yaşandı. Denizli otogarında bir işletmenin kameralarına yakalanan yaşlı bir kişinin kaybolan Asım Kök olduğu iddiası arama çalışmalarını başka bir boyuta taşıdı. Kamera görüntüleri yayınlandı ve Asım Kök olduğu iddia edilen kişi ve üzerindeki kıyafeti de belirlenmiş oldu. Yaşlı adamı arama çalışmaları devam ediyor. (Kaynak: Mericulukus.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku