Çameli:
banner175
Çamelili çiftçiden Mehmetçik'e ‘süt'le destek
Çameli Kalınkoz Kalkınma Kooperatifine bağlı Kalınkoz ve Yaylapınar Mahallesindeki yaklaşık 487 süt üreticisive Çameli Belediyesi Meclis Üyesi İdris Öz'ün başlattığı kampanyaya destek olarak Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na destek oldular bugüne kadar yaklaşık 7 ton süt kooperatifte birikti Çameli’li üreticiler toplanan sütün bedelini önümüzdeki günlerde Mehmetçik Vakfının hesabıma yatıracaklarını ve dekontlarını bağış yapan tüm üreticilere ulaştıracaklarını ifade ettiler.
 
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Çameli İlçemizde üretim yapan çiftçilerimizden toplanan sütler yine İlçemizdeki süt toplayan kooperatifimiz öncülüğünde Mehmetçik Vakfına bağışlanmaktadır. Arkadaşlarımız toplanan sütün bedelini Mehmetçik Vakfının hesaplarına yatıracaklar. Türkiye, terörle kararlı bir şekilde mücadele edeceğini Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin’den tüm dünyaya ilan etmiştir. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Mehmetçiğimizin sağ salim görevlerini tamamlayarak ülkelerine dönmelerini nasip etsin. Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mehmetçik Vakfıda şehadete ulaşan kahramanlarımızın yakınlarına ve Silahlı Kuvvetlerimize verdiği destekle gönlümüzde apayrı bir yere sahiptir. İlçemiz vatanına ve askerine olan sevgisini böyle anlamlı bir kampanya ile bir daha göstermiştir. Böyle anlamlı bir kampanyayı düzenleyen ve destek olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
 
Çameli Belediyesi Meclis Üyesi İdris Öz ,Kalınkoz ve Yaylapınar Mahallesi Süt üreticileri ve Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden askerlerimiz için süt üreticilerinden süt toplama kampanyası başlattık Tüm vatandaşlarımız, mahallelerimizde 1 hafta içerisinde topladığımız sütleri kooperatifimiz aracılığıyla topluyoruz toplamaya da devam edeceğiz . Bügün itibariyle 7 ton süt birikti hedefimiz 20 tona çıkarıp sütümüzü satıp maddi olarak destek sağlamaktır . Çameli’liler olarak bir nebze olsun katkı sunmak istedik. Burada önemli olan gıdaların miktarı değil. Burada önemli olan halkımızın bu türlü milli konularda birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu, askerimizin ve devletimizin yanında olduğunu göstermektir" dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından süt tankerlerinin önünde operasyondaki askerler için dua edildi

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku