Çameli:
banner175
Çamelili genç tekne içinde perişan halinde bulundu
Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde ikamet eden Çameli Belevili berber genç, 4 gün önce eşini işe bıraktıktan sonra filmlere konu olabilecek şekilde kayıplara karışmıştı.
 
Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi’nde 4 gün önce kaybolan 24 yaşındaki Murat İnanç, Mahalle sakinleri ve jandarma'nın arama çalışmaları sonucu Dalyan Kanalında bir tekne içerisinde üzeri çamurlu ve bitkin vaziyette bulundu.
 
4 gün aç ve susuz kalmasına rağmen sağ olarak bulunan İnanç’ın yakınları büyük sevinç yaşadı.Teknede bitkin halde bulunan berberlik yapan Murat İnanç sağlık kontrolünden geçirilmek üzere 112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.
 
Çameli Koop yönetim kurulu üyesi Mutlu Doğan, yaptığı açıklamada; "Yaklaşık 4 günden bu yana kayıp olan kuzenimi sağ olarak bulmaktan mutluyuz. Bugün öğle saatlerinde başladığımız arama çalışmalarında sonuç aldık. Mahalle halkı ve jandarma ile çıktığımız arama çalışmasından mutlu haberle sonuç aldığımız için sevinçliyiz. Arama çalışmalarına katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. (Çameli Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku