Çameli:
banner175
Çamelili iki genç polisten kaçarken motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Çameli Gazetesi’nin Muglayerelhaber.com’dan aktardığına göre; Çameli Cevizli Mahallesi'nden Hakan Kınayer (21) yönetimindeki 48 RZ 004 plakalı motosiklet ile Ortaca’da polis kontrol noktasından kaçınca Yunus ekibi ile kovalamaca yaşandı. Muğla-Antalya Karayolu’nda devam kovalamacada Polisten kaçmaya devam eden Hakan Kınayer’ın, Dalaman Köprüsü’ne gelmeden yolun karşı şeridine geçtiği öğrenildi. Kovalamacanın devam ettiği olayda motosikletler Dalaman Otogar’ı önünde karşı yönden gelen ve ışıksız olduğu iddia edilen Çameli Elmalı Mahallesi'nden Demirhan İrgin (17) yönetimindeki plakasız motosiklet ile çarpıştı. Kazanın şiddeti ile motosikletlerin Büyükşehir’e bağlı bir yolcu minibüsüne de çarptığı belirtiliyor.
 
Kazada 3 motosikletin sürücüsü de ağır yaralandı. Yaralılardan hastaneye kaldırılan polis memuru A.D.’nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Diğer yaralılardan Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Kınayer ile, Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demirhan İrgin’in ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
 
İki Çamelili hemşehrimizden Hakan Kınayer Elmalı Mahallesi'nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası, Demirhan İrgin ise Muğla Ortaca'da sabah saatlerinde defnedildi.
 
Kaynak: www.muglayerelhaber.com ve Çameli Gazetesi

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku