Çameli:
banner175
Çameli'ye 25,6 milyon TL'lik yatırım
Denizli’nin Çameli ilçesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesinin Çameli ilçesine kazandırdığı 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılışı ve temel atma töreni yapıldı. Törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli önceki dönem milletvekili Mehmet Yüksel, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, geçen yıl da benzer bir törenle ilçeye 18 milyon liralık bir yatırım yaptıklarını hatırlatarak, “İlçemizde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Beraberce omuz omuza ilçemize hizmet ediyoruz” diye konuştu.
 

“Bu yatırımlar Çameli ilçemizin hak ettiği şeyler”

 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, 15 ay önce ilçeye 18 milyon liralık tesisin açılışını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bugün de 25 milyonluk yatırımın açılışını ve başlangıcını gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlar Çameli ilçemizin hak ettiği şeyler. Çünkü 3 yıl önce söz vermiştik” dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Buraya 3 yıl önce geldiğimizde büyükşehir olmayı çok kötü gösterenler, Büyükşehir Yasası’na ‘hayır’ diyenler vardı. Biz de tersine büyükşehir ile birlikte hayal bile edilemeyecek işlerin altına imza atacağızı söylemiştik. Bugün o söylediklerimizin karşılığını görüyoruz. Ama Büyükşehir Yasası’na karşı çıkanların sesi çıkmıyor.” Sadece Çameli için 250 bin metrekare kilit parke taşı ihalesine çıktıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Halkımızın ayağı toza ve çamura değmeyecek. Bugün ayrıca yaşayan efsanemiz Hayri Dev Kültür Merkezimizin, bunun yanında ilçe otogarımızın temelini atıyoruz” dedi.
 

“Çameli bize iyi geliyor”

 
Ekonomi Bakan Zeybekci de, millete hizmetkar olmayı cenabı Allah’ın bir lütfu olarak gördüklerini belirterek, “Her kula nasip etmez. Bu millete, gazi millete, şehit analarının oluşturduğu bu güzel millete hizmetkar olupda, onların rızasına ulaşıp oradan da Allah rızasına ulaşmayı cenabı Allah herkese nasip etmez” dedi. Çameli’nin kendileri için çok başka özelliklere sahip olduğunu kaydeden Ekonomi Bakanı Zeybekci, “Buraya geldik mi tüm yorgunluklarımız bitiyor, Çameli bize iyi geliyor. Şöyle bir sırtımızı sıvazladığınızda ne ağrımız, ne sızımız, ne yorgunluğumuz kalıyor” diye konuştu. Ege coğrafyasının en muhteşem yolunun artık Çameli yolu olduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, şunları kaydetti: “Şimdi Belediye Başkanımız Fethiye yolunu söyledi. Zaten projesi bitti. İnşallah onu da ilk fırsatta çok büyük ihtimalle 2018 yılı bütçesine aldıracağız. Biz kandıran ve kandırılan olmayacağız. Söz verdik mi canımız pahasına tutacağız. Biz söz söyledik mi asla yalan söylemeyeceğiz. Biz emanete ihanet etmeyeceğiz ve ettirmeyeceğiz, diye kendimize bir hayat kuralı koyduk.”
 
Yatırımlar
 
Konuşmanın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesinin Çameli ilçesine kazandırdığı 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılışı ve temel atma töreni yapıldı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 adet köprü menfez, 26 km birinci kat asfalt, 33 km ikinci asfalt, Gökçeyaka, Yaylapınar, Güzelyurt, Kocaova, Bıçakçı, Emecik ve Kolak Mahallesi alt yapı yatırımları, Kalınkoz ve Kirazlıyayla itfaiye hizmet binaları, Hayri Dev Kültür Merkezi ve düğün salonu ve ilçe otogarının; Çameli Belediyesi tarafından ise pazar yeri dükkanları, 16 mahallede çok amaçlı sosyal tesis, canlı hayvan pazarı, kilit parke taşı, Çameli Devlet Hastanesi park düzenlemesi, Elmalı Mahalle Muhtarlığı ve parkı açılış ve temel atılması gerçekleştirildi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku