Çameli:
banner175
Kadınlar Çameli'yi kalkındırmayı konuştu
Çameli Belediyesi, kadınları kalkınmayı konuşmak için buluşturdu. Şubat ve Nisan aylarında yapılan etkinliğin üçüncüsüne Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın yanı sıra; Çameli Üretici Kadınlar Derneği Başkanı Fatma Serçin, Leader Projesi Kalkınma Uzmanı Koray Kaya ,Proje Koordinatör Gözde Ünsalan ile PDR Pınar Özmen katıldı.
 
KALKINMA BAŞLAYACAK
Yerel Kalkınma Uzmanı Koray Kaya, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin finanse ettiği program ve Tarım Bakanlığı’nın yürüttüğü LEADER projelerini anlattı:
"Projenin amacı; kırsal toplulukların kapasitelerinin geliştirilmesiyle, kırsal alanların sosyal, ekonomik ve çevresel olarak iyileştirilmesine destek olmak; yerelde henüz kullanılmayan yerel kaynak ve potansiyelden yararlanılarak yeni gelir kaynakları yaratmak ve yaşam kalitesini iyileştirmek; kırsalda yaşayanların yerel kalkınma süreçlerine gerçek anlamda katılmalarını desteklemek ve kırsal toplulukların daha büyük topluluklarla entegrasyonunu kolaylaştırmaktır. kadın grupların varlığı, genç nüfusun ve genç girişimcilerin varlığı önem arz etmektedir."
 
PAZARYERİ KADINLARA
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise, ilçenin turizm ve tarım konusunda önemli değerlere sahip olduğunu belirterek, pazaryerinin kadınlara tahsis edileceğini müjdeledi, “Kapalı pazaryerinde tamamen kadınlara yönelik işyeri tahsisi olacak. Burada hanımlarımız Halk Eğitim Merkezinde kendi işledikleri el emeği ürünleri ve doğal ürünlerinide yeni kapalı pazar yerinde satabileceklerdir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku