Çameli:
banner175
Kamyon şarampole uçup betona çarptı; iki kişi öldü
Çameli Cevizli Mahallesi Sarıyer Mevkiinde meydana gelen tek taraflı kamyon kazasında iki kişi hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde Cevizli Mahallesi Sarıyer mevkiine gelen balık yemi yüklü ve içinde iki kişinin bulunduğu 03 KL 750 plakalı kamyon rampa aşağı inişe geçtiğinde freninin patlaması sonucu kontrolünü kaybederek şarampole devrildi ve buradaki beton bloğa çarptı.
 


Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve jandarma geldi. Kamyonda bulunan şoför Hüseyin Özçal ile yanındaki Abdullah Aktürk’ün olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtilirten, sıkıştıkları kabin bölümünden saatler süren çalışmalar sonucunda çıkarılabildi.
 
Devrilmenin etkisi ile kamyonda bulunan balık yemleri yola savruldu. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (ÇAMELİ GAZETESİ)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku