Çameli:
banner175
Kaza kurbanı lise öğrencisi Ayşegül için yardım kampanyası
Çameli ilçesi Kınıkyeri Mahallesi'nde tarımsal yüklü traktörün istinat duvarından aşağıya düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralanmıştı.
 
18 temmuz tarihinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan lise öğrencisi Ayşegül Çiftçi için yardım kampanyası düzenlendi.
 
Aldığı darbe nedeniyle hareket, görme ve konuşma yetisini büyük ölçüde kaybeden ve Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesinde tedavisi devam etmekte olan Denizli Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ayşegül ÇİFTÇİ adına “2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu” ve “Denizli Valiliğinin 04.10.2019 tarih ve 19066328 sayılı onayı” doğrultusunda ülke genelinde maddi yardım kampanyası düzenlenmiş ve öğrenci adına hesap açılmıştır.
 
Tedavi masraflarını karşılayamayan maddi durumu kötü olan velimize, öğrencimizin tedavi sürecinde yardım etmek isteyen hayırseverler aşağıda belirtilen hesap numarasına para yardımında bulunabilir, konuyla ilgili bilgi almak isteyenler aşağıdaki irtibat numarasından bize ulaşabilirler.
 
HESAP NUMARASI: AYŞEGÜL ÇİFTÇİ
TR31 0001 0019 8890 8614 1750 01
İRTİBAT: ÇAMELİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TELEFON: 0(258) 571 50 09
Kürşat YELLİCE (Okul Müdürü)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku