Çameli:
banner175
Kazada ölen müfettiş toprağa verildi
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, kullandığı otomobilin bariyerlere çarpıp, takla atması sonucu yaşamını yitiren Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli eğitim müfettişi Erol Bağ, memleketi Denizli'nin Çameli ilçesi kırsal Yeni Mahalle'de toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk sahibi Bağ için öğle vakti Çarşı Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, Çameli Belediye Başkanı  AK Parti'li Cengiz Arslan ile yakınları ve köylüler katıldı. Kılınan namazın ardından Bağ'ın cenazesi, götürüldüğü Yeni Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
Öte yandan aynı kazada yaşamını yitiren Erol Bağ'ın otomobiline otostopla binen Gizem Polat'ın (22) cenazesinin toprağa verilmek üzere memleketi Muş'a gönderildiği belirtildi. Sezgin ÖZDEMİR/ÇAMELİ (DHA)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku